gyllene elefanter

Det är sällan jag använder guldfärgade smycken, men dessa örhängen från min syster är oemotståndliga!
Fisherman´s Friend i överflöd

När sockersuget är som störst gör jag vad som går för att stilla begäret. Kontoret är laddat med resurser.


Kladdkaka med snygga brudar

Igår hade jag tjejerna över på lite kladdis, toppad med söta spanska jordgubbar och valnötter. Mysepys.


snödropparna är här!

Nu är det nog vår på riktigt. Jag har nämligen promenerat rätt på ett knippe snödroppar, fantastiskt!


2 kilo doftljus, check!

I skåne köpte jag världens största och förmodligen även tyngsta doftljus. Jag skulle gissa på två kg. Det luktar fantastiskt gott fram tills dess att elden ska släckas...för det är just det...fyra vekar blir verkligen en eld och inte en låga.


Nymålade ramar ovanför dubbeldörren

Tavlorna blev fruktansvärt mycket snyggare nu med mina kort från "the box of kisses". Innan var ramarna guldmålade innehållande tråkiga tidningsurklipp. Tavlorna hänger på rad ovanför en av dubbeldörrarna till sovrummet.


Lördagspyssel

Mådde lite knas innan ikväll så det blev hemmakväll alena. Det tog inte lång stund innan jag behövde pyssla och några gamla guldfärgade IKEA-ramar åkte fram. Nu är dessa vitmålade och ska innehålla mina fina "kyss-kort".


Shopping i Skåne

Tanken var att kärleken skulle göra det där tandemflyg/hoppa ut från en klippa-grejen, men det blev inställt...igen...vindarna i Kåseberga har varit fel sen julen 2008 tydligen.
Istället tog vi en tur till Eslöv för lite spännande shopping. Jay fick med sig tavlan med Fido nedan. Efter Eslöv passade det bra med en tur till XXXLutz där jag bl.a. hittade en blomsterpall.red lipstick

Den här veckan kör jag det rödaste röda!


Onsdagslyx

Idag har jag varit på topp, måntro att det är salta katten som drog något roligt skämt?Gillar din VibeSyster Sol måste vara Våren för jäklar vad hon slaktar vinterdepp! Diggar diggar diggar och drömmer mig bort till Västindien!

Teneriffa Tur & Retur

Då var man hemma igen efter en underbar vecka på Teneriffa!Att välja bok inför resan

Snart ska jag på resa så idag har jag omsorgsfullt valt skönlitteratur i bokhyllan. Fortsätter på "hundraåringen", prackar på sambon Parfymen och trycker ned Rapsbaggarna och vad som kan behövas resväskan. Det gäller att planera väl.


Make Your Wish Come True

Igår jobbade jag på Hem & Villa Mässan i Malmö. Fantastiskt roligt och enormt trevliga kunder kom till vår monter.
Jag passade på att knäppa ett kort på granarna nedan som fanns i en av montrarna.
Make your wish come true, skriv ner din innersta önskan och fäst den i önsketrädet. Fint!
A Box of Kisses

Fina kyss-kort från någon bokhandel i Landskrona. Sötare än sötast.


Hushållsfärger

Jag har skaffat spännande hushållsfärger för magiskt kakbak


Manikyr

I förra veckan var jag hemma hos Carro och hjälpte henne att färga håret, i samma veva fick jag testa hennes graffitti-lack, blev rätt ballt faktiskt!


Häng i skåne

Det går verkligen i intervaller det där med uppdaterandet här, skäms på mig!

Vi börjar med en snabb återblick från föregående helg.
På fredagseftermiddagen blev det Öresundståg ned mot Helsingborg för lite shopping och förberedelser inför kvällen. Jag fick finskjuts till Landskrona där vi såg Love and other Drugs och åt way to much candy. På Lördagsmorgonen smet Jay iväg på Yoga och jag fick klipptid på Curl up and Dye i Landskrona. Det tog lång tid att klippa sig men varenda förbaskade kluven hårtopp försvann, bra jobbat! Efter klippningen blev det guidad rundtur i Skåne med en sväng förbi imponerande Jakriborg. En nybyggd "stad" i gammal stil mitt ute på en åker. Senare på kvällen kom ett gäng fina människor till Landskrona för hålligång och festligheter. Därefter begav det sig till Helsingborg för att rocka loss men vi blev mer än besvikna. Det omtalade Tempel (eller hur det nu stavas) var en katastrof. Knepig gammal "Mr Music" strömmade ur högtalarna, rökmaskinen pumpade så hårt i källaren att man inte såg grannen bredvid. På övervåningen dansade någon brud i ensamhet och några flåsande killar stod och glodde bredvid. Näe det var helt enkelt inte mitt typ av hak. En fantastisk helg fick vi ändå och myset på söndagen med solsidan och läsk satt som handen i handsken.
RSS 2.0