Farmors nagellack

...och lite svart lack


Mina Fina

John har varit sjuk sen i måndags så jag har varit fruktansvärt orolig. Idag är han bättre men fortfarande väldigt trött. Han har till och med legat i mitt knä utan att på en gång fly.
Nu är det Ossi som ligger med sitt fina lilla huvud på min mage och snarkar. Det smärtar i mitt hjärta att jag behöver lämna mina hjärtegryn vidare till en annan familj. Att behålla katterna hade lagat hålet i mitt hjärta men samtidigt gjort mig bunden på ett sätt jag inte är redo för än. För lite mindre än två månader sedan hade jag gett alla rådet att hjälpa till och vara jourhem till hemlösa katter. Nu när man fått katternas värme är det så mycket svårare att bestämma sig för om det fungerar eller ej. Jag kommer sakna dem i evigheten.


Julen är härlig

Min syster kom hem. Vi drack glögg. Rensade garderober. Fikade. Spelade spel. Garvade ihjäl oss. Åt julmat. Godis. Myste med katterna. Träffade människor.


Citronglass från Klings och Julkalendern

Idag har jag sett ikapp nära en veckas julkalender så imorgon kommer mamma väcka mig strax innan 7 för att vi ska kunna se avsnitt 23 "live". Nu är det dags att sova, Natti.


Nu är julen här

Snötäcket blev tjockare ju längre norrut jag kom. Nu sitter vi uppkrupna i soffan och myser framför brasan.


Måndagspyssel

Igår var en mindre händelserik dag. Jag tvättade, fixade med alla foton från Västindien och apporterade med Ossi. Det var ungefär vad jag hann med. Det är knäppt det där, jag har ungefär 9h mer än alla andra vanliga Svenssons om dagarna, men ändå känner jag mig stressad. Det löser sig nog med lite julmys.

Är så glad för nu är min syster hemma i Sverige igen, nu kan julen börja på riktigt!


så var adventskalendern uppackad

Minns ni den där adventskalendern som jag gjorde till mamma? Ni är kanske nyfikna på vad paketen innehöll? En fantastisk tropisk tvål från Udda Tina i Halmstad, ett doftljus, pepparkakskola och små söta julgranskulor.Julgrisar och mozartkulor

Igår blev det julbak, marsipangrisar och mozartkulor. Jag hann även med lite fix med alla foton från Västindien.


Julshopping i Göteborg

Idag har jag först varit på intervju för att sedan genomföra lite julshopping i Göteborg. Hittade en superfin chick jacka/kappa från Esprit så nu blir det mer stylish och mindre gekås-jacka.


Leverans nummer ett

Åh vad jag blev exalterad igår när mina t-shirtar kon på posten. Numera har även ett gäng visitkort.


Svart stål

Idag har jag sökt jobb, löptränat, slått in paket och varit på loppis. Hittade fyra fantastiska svarta stolar i stål, endast 400:- men med tanke på att vi har 19 stolar i vår lägenhet så fick jag hålla mig.


Birds Flying High

Jag är så mööör. Julfesten i helgen var toppen med alldeles för mycket mat, julgodis och julmust. Idag har jag därför varit duktig och både tvättat, sprungit och skapat lite konst. Fågeln som jag visade för några dagar sedan finns nu som tryck på T-shirt, väldigt trevligt tycker jag. Ännu trevligare är att inte bara familjen vill bära dem utan även vänner och bekanta, tack för så fin respons!

 


Ossi gillar is


Utvecklat Julbak

I år är det fjärde året som vi anordnar "det årliga julbaket". Vi kommer även avancera med julbord imorgon (idag/lördag). Vi var och shoppade i förmiddags och kan nu inte säga annat än att kylen är rätt full. För tillfället ligger vi utslagna i soffan efter pepparkakshus och bakandet av sex olika godissorter.


Att lära sig illustrator

Jag började med att göra årets julkort i illustrator. Snart är även en av mina gamla tavlor digitaliserad i vektorer.


med moppen i högsta hugg

Godmorgon Världen.
Inatt var första natten som jag lät sovrumsdörren stå öppen. Det gick förvånansvärt bra och jag vaknade med två små röda ihopsnurrade katter vid fotändan, mysigt.
Äntligen är det torsdag dessutom, nu är jag snart inte sambolös längre. Det är inte sådär superkul att gå hemma själv på veckorna. Till helgen blir det vårt första julfirande för året, så jag får väl sätta igång idag och göra det julfint.

Antigua

Sola, bada, jetski, paddla, hästar, cocosnötter, böcker.

Jamaica - Negril

Solnedgång, klippor, delfiner, Ricks Café, räkor, jerk, cottages, ödlor, höga höjder.Jamaica - Ocho Rios

Regnbåge, färger, frukt, solsken, vattenfall, trädgrodor, snorkling, båt, strand, sand.
England, Jamaica & Antigua

Hej Vänner, här kommer förklaringen till min frånvaro på bloggen i två veckor.

Vi har varit i Västindien, eller närmare bestämt, vi har varit på Jamaica och Antigua och även hunnit med lite häng i London.
Eftersom vi tog närmare 1000 bilder, så kommer jag dela upp ett urval av dessa i tre olika inlägg, ett inlägg för varje större destination i Västindien. Här nedan ser ni bilder på ett delikat bakverk från Starbucks och ett glasshak i London.RSS 2.0