Niceville och kattmys

Trött, svar JA.
Efter jobbet tittade jag på några möbler från en blocket-annons. Jag handlade mat, tränade Aerobic Dance och däckade därefter i soffan. Pratade sedan i telefon närmare två timmar. Så nu ska jag "tvinga" mig att läsa den underbara men hemska boken Niceville så jag inte rubbar kvällsrutinen.

 


Testar det tunga artilleriet

Nu får det vara slut på trasiga vinterhänder.

 


Tyllgardiner fixar mysfaktorn

Hur trevligt blev inte det här då?

 


Inlägg genom appen gör kommentarer omöjliga

Om ni undrar varför vissa inlägg inte går att kommentera så är det pga. den fantastiska blogg-appen som innehåller oroväckande många buggar. Detta ska tydligen åtgärdas relativt omgående men jag gissar att det tar lite längre tid än så. Så tillsvidare, håll till godo.


Att bygga en plastmuggslampa

Ömma fingrar och alldeles för få inköpta muggar men nu har vi kommit halvvägs.

 


Någon stal våra sängbord...

...men jag lyckades i alla fall köpa ett par gubbaskor och ett sällskapsspel. Syster hittade böcker.

 


Vill du adoptera min katt?

Han är så snäll och gillar inte alls att skjuta laserstrålar från ögonen eller tala i tungor.

 


Att leka storstadsliv

Imorse tog jag stadsbussen till jobbet. Men håller mig nog till cykeln i fortsättningen, trots kylan. Dessutom kan skyltarna vara lite missvisande. Som här till exempel får bara kids med East Pak-ryggsäck sitta...

 


Flaggspelet

Igår kväll hann jag inte med så mycket mer än att tillverka ett flaggspel till showroomet vi har på jobbet. På fredag blir det ett stort event och jag har fått i uppgift att inreda alla utrymmen innan gästerna kommer. Superkul att få vara kreativ på jobbet!

 


Pysslat med pussel

1500-bitars pussel och en rubiks kub, check. Nu är det verkligen Söndag, som det ska vara.


1500-bitars pussel och annat smått och gott

Igår var en väldigt effektiv dag. Först en sväng på gymmet (musklerna ömmar idag), shoppade sällskapsspel på Amnesty, tittade på ett hus i "ödemarken", handlade mat inför kvällens P3 Guld-mys, "bjöd" katterna på en snöboll, byggde en snöhäst med grannkidsen och bakade cheesecake. Det ska bli spännande att se om söndagen toppar lördagen.


Sushi på en fredag

Igår kväll lagade vi egen sushi och såg filmen Family Tree.


Upp igen

Lamporna har rasat ner två gånger nu, men efter lite ingenjörsmässigt tänkande och några sönderklippta möbeltassar senare sitter lamporna än en gång uppe.


En helt vanlig torsdag

Det känns som att någon har gett mig ett rejält knytnävsslag på överarmen. Visst är det underligt att en vaccinering kan ge ett sådant resultat. Blev ordinerad ingen träning ikväll, gött tänkte jag. Efter gulaschsoppa och nyfixade naglar är vi nu bänkade i soffan. Once upon a time på lilla och fotboll på stora skärmen, det är bra tur att man kan välja. Är dock inte så imponerad av endera så det blir nog till att koka lite te och öppna Niceville.


Full Fart

Har börjat jobba igen så det är busy life som gäller. Nu blir det tisdagsstäd innan jag däckar i soffan.


Dammsugare och Bananbröd

Igår lekte vi bageri och fick bland annat fram dessa godbitar. Orangea dammsugare.


Den finaste väggkroken

Hänger äntligen på vår vägg efter säkert mer än ett år i vår ägo.


Helg mitt i veckan

Efter rätt mycket frågetecken kring blogg.se-appen verkar den nya uppdateringen fungera och man kan nu ändra pixelbredden på foton.

I veckan drog jag till Växjö. Vi byggde en snögubbe(kvinna), spelade spel, tillverkade glass och tränade en sväng.


Jag visste inte att IKEA sålde söta katter


Födelsedagskalas för en fin vän

Jag gav henne en hemmagjord skolplansch, vi åt hembakad pizza och göttade oss i tårta. Sällskapsspel blev det också.


Första bilden med mina nya markers


Idag har jag unnat mig

12 nya markers och en blender. Dags att skapa.


Om man väntar tillräckligt länge blir det tillslut trevligt att städa

Jag tror inte att vi är ensamma om att ha en skräphörna hemma. Idag fick jag för mig att fixa lite efter att finbesöket hade åkt. FÖRE-bilden är dessutom inte riktigt ärlig då det var dubbelt så mycket skräp innan jag kom på att ta fram kameran. Nöjd blev jag och betyget var 10-poängs förbättring från sambon, något annat var nog omöjligt att ge.

Den bästa veckan på länge

Nu har Erik och Syster åkt för den här gången. Det blev en supermysig vecka med spel och häng, där vi även mumsade sockervadd från Mexico och gjorde carbonara på bokstavspasta.

 


Bästa människorna bor hos oss

Vi har syrran och Erik på besök så vi spelar brädspel, Age of Empires, Guitar Hero och kollar film...istället för att blogga ;)


Året var 2011

Januari
Jag började på ett nytt jobb, sydde om och sydde nytt, bakade Focaccia, vek origami och började rita med Markers igen.



Februari
Jag var på Furniture Fair i Stockholm, träffade trevliga Ernst för ett kort ögonblick, tillverkade ett kakfat av gammalt porslin och syde en Snövit-klänning.



Mars
Jag skaffade knepiga hushållsfärger i Skåne, jobbade på en mässa i Malmö, var på kalas på Teneriffa, shoppade lite mer i Skåne och såg årets första snödroppar.



April
Vi grillade för första gången 2011, jag bakade egna dammsugare, det tillverkades gelégodis, fikade i Tylösand, åkte Longboard och var hemma i Hjo.



Maj
Vi var med i Ambjörnarps Långpromenad, sprang Göteborgsvarvet och trodde jag skulle dö på kuppen. Vi påbörjade vår flytt från Kaptensgatan och sekelskiftslägenheten till något större och bättre.



Juni
Bloggandet i juni var magert och saknade bilder då vi bodde i flyttkartonger och saknade Internet. I Juni anade jag inte att min vardag skulle förändras så abrupt.

Juli
Jag tillverkade en "pizza-birtday-cake" av marsipan och kreativitet, Daniel tog med mig på premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows. Jag firade min 25-årsdag. Vi såg Håkan Hellström. Jag åt munkar i Landskrona mitt i natten, tillverkade ett köksmöblemang för 10 personer, hade fikavecka på jobbet när alla andra var på semester. Blev arbetslös.



Augusti
Red Islandshästar med Daniel, klättrade i Nimis, tog med Jay och Sara till Hjo. Vi var på sista Uddebofestivalen, seglade i Vättern, spelade Ticket to Ride. Jag var på GötaKanalRock med mamma och firade hennes födelsedag med en stor trädgårdsfest.



September
Det blev skivmässa i Folkets Park och jag började lära känna en ny fin vän. Jag vann ett laptop-case från P3, gjorde om väldigt många lampor från Amnesty, sydde gardiner, åt kantareller, skaffade ett canvas-lager, simmade och var på Tjejhelg i Jönköping.



Oktober
Vi eldade i vår kakelugn, bakade överskattade hallonmacarons, sprang Hugoloppet, gjorde om en dörr till ett skrivbord, åt sushi och såg Sirqus Alfon. Vi blev plastmatte och plasthusse till världens vackraste katter och mamma kom på besök till Halmstad.



November
Lärde Ossi att apportera och försökte få John mindre blyg. Gick långpromenad i Tranemo och hann även med Landskrona. Köpte ett gäng kökslampor (som först hängdes upp 2012-01-01) och åkte på en fantastisk resa till Jamaica och Antigua.



December
Vi annordnade det årlig julbaket och avancerade traditionen med ett julbord. Jag tillverkade TheSkeletonManagers första T-shirt Print. Jag var på en jobbintervju, eller två, vilket resulterade i två jobberbjudanden på samma gång. Firade Jul i Hjo, Småland och Tranemo.


Gott Nytt 2012


RSS 2.0