glass och filmkväll

Mumsat den nya "skidglassen" från SIA-Berthe och tittat på Catfish. Fantastisk film men samtidigt oerhört sorglig. Värd att se!


Rosor är röda

Hittade en söt burk på en loppis i Halmstad igår.


sommarhumor

Gjorde en snålis i regnet och satt utanför Solgården för att lyssna på sommar-standup, Badjävlar. Rätt roligt faktiskt, om det inte hade varit så rysligt kallt. Synd med regn på en annars så solig premiär.


Loppis i Harplinge

I lördags blev det loppis i Harplinge följt av en liten roadtrip upp till Falkenberg och hem. På kvällen blev det mys med grillat, sällskappspel och trevligt sällskap i sommarstugan.

Sarahs Nyckel

I Fredags åkte jag till Ljungby för lite försenat 75-årskalas. På vägen läste jag Sarahs Nyckel och stillade sockersuget med Amerikanska Lifesavers. Sarahs Nyckel var fantastisk och obehaglig på en och samma gång, en oerhört fängslande bok som man inte kan lägga ifrån sig. Eftersom jag behövde "sällskap" även på hemresan fick det bli en tripp till bokhandeln där en trevlig tjej rekommenderade mig "Slutet på Mr. Y". Än så länge har jag inte kommit in i boken men det verkar lovande, om inte annat så är utsidan lockande magisk.Så vad kommer nästa kapitel handla om?

I torsdags jobbade jag min sista dag. Tyvärr inte min sista dag på grund av semester utan arbetsbrist. Därför kändes det en aningen vemodigt när jag fick bjuda på min "bye-bye-paj" med blåbär och kokos. Tjejerna var söta och skickade hem mig med choklad och vin. Det gäller att inte fundera för mycket nu utan se det här som en spännande paus inför vad som komma skall. Så har ni några jobbtips på lager eller känner någon som söker nytt folk, säg gärna till!Fika hela veckan

Eftersom det är semester för merparten av folket på jobbet så har vi bestämt att det blir fika hela veckan. Igår fick vi cheesecake, idag blev det lyxig italiensk glass från Riccardos. På torsdag ska jag bjuda på "bye bye paj" eftersom det är min sista dag.


Premiär av nya köksmöblemanget

Vi tröttnade på vårt tråkiga IKEA-bord så vi bestämde oss för att bygga ett eget...eller ja, Daniel byggde och jag målade. Det är tusen gånger finare nu även fast det är långt ifrån klart. Vi saknar fortfarande fem stolar till vårt tiomannabord.
(Notera min rullskridsko i fönstret som jag började måla i våras, nu blev också den färdig)

Skånehelg


Malmöshopping

Helsingborgstrappor

Daquiri-glas på haket

Jay signar ett av hennes fans på min "tura-premiär"
Häng på "mustaschen"

Cosmopolitan med passionsfrukt (?)

Karneval och kvällens räddning


Håkan på Solgården
födelsedagen i reprisHarry Potter and the Deathly Hallows

Igår kväll var vi på premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2. Jag hade "sparat" Part 1 i ett år för att kunna kombinera dessa två och inte förstöra den sista boken med ett års väntan. Min sambo hade fixat biljetter till både 1:an och 2:an med en kort paus mellan filmerna. Fantastiskt blev det och filmerna är så otroligt lika boken. Harry Potter, jag kommer sakna dig!


atjooo

Har dragit på mig en otäck förkylning som jag hoppas går över inom kort.

Vi hann med en mysig eftermiddagsgrill i parken iaf, därefter vet jag inte vart tiden tog vägen. Blir nog att krypa ner i sängen med en god bok, natti natti

Permission från jobbet

Gummifabriken i Halmstad brann igår.
Detta resulterade i att östra delen av Halmstad fortfarande är rökfyllt. Jag jobbade några timmar imorse men det kändes som att stoppa ansiktet i ett avgasrör så det blev hemgång för min avdelning. Ett klokt företag jag jobbar på som inte vill se de anställda bli sjuka. Märkligt däremot att kommunen inte gått ut med mer varningar om gifterna i luften.

Vackra blommor från Mormor


Födelsedagsfestival

Det är få förunnat att få en födelsedagsfestival som pågår i nära 4 dagar.

Stantons, Pizzatårta, Kalas, Vänner, Lekar, Club Moskva, Strandmys, Elvis, Badkar, Inlines, Havet, Rökt Sik, Släkt.

Grannen hade beställt för många tårtor till sitt 55-årskalas så jag kunde köpa mig en tårta (vi kallade den för Jens-tårtan).


trasig med stil

Fick en söt plåsterburk av Veronica på mitt jobb i torsdags...och det bästa är, att plåstrena ser ut som på burken.


är man vuxen nu?


my birthday "pizza cake"


how to make ugly plastic glasses pretty
RSS 2.0