helgen är här

Då var det helg igen, gött!
Den halvfärdiga klänningen ligger och väntar på att bli färdigsydd, inte så mycket att snacka om, bara att göra så den blir klar någon gång...


black and white

Det finns absolut INGA klänningar på stan..eller ja...det kanske inte är helt sant. Men det finns två alternativ, se ut som 14 eller 45.
Jag känner snarare att jag faktiskt vill se ut som jag är så därför har jag börjat pilla med en hemmasydd. Det är lite spännande för man vet aldrig vad det kommer resultera i, jag designar under tiden så att säga.
Jag fick ett fantastiskt fint vitt silkigt tyg med små svarta prickar på av svärmor i julklapp så det får assistera material till nyårsblåsan.
Än så länge har jag kommit halvvägs på underdelen, håll till godo!

Kom och köp!

Och vi som bara skulle kolla öppettiderna på antikaffären där hemma.


Hjo Yo Yo

Minns ni Petters låt, "ska vi riva hela haket, så klart".
Det var faktiskt rätt roande när syrran började sjunga på den gamla godingen.
snön ligger vit på taken...

Väl hemma hann vi med ett gäng åkturer i den beryktade MÖRDARBACKEN.
Jag hittade pappas på tok för stora jacka, vilket resulterade i att jag såg allt annat än fager ut.Viktor Oliver Bacon

En minigris i julklapp kan ju aldrig vara fel, snacka om att avundsjukan var total!


julen är härlig

Såhär såg delar av min jul ut i bilder. Fråga mig inte varför det är olika storlekar på bildernaApp vadå?

Hmm, det är den 28e och det har fortfarande inte kommit någon blogg-app? Jaja, det blir desto fler bilder att visa här sen när jag har tillgång till en dator igen.

Julen är här nu

ÄNTLIGEN!!! Blogg.se kommer inom kort lansera sin app för iPhone...Jag har varit på vippen att byta system då jag irriterar mig på att man inte kan ladda upp bilder on the go, men snart så! Förresten, god jul på er alla! Jag myser med katten och snart blir det godisbord, underbar jul!

can you spell that?

Jag har egentligen hört den många gånger, men det var idag jag blev kär...riktigt kär.


Kolachoklad-isch

Här står jag i köket och försöker mig på någon halvt om halvt hittepå julgodis...får hoppas att sockernerverna är på topp och det blir bra i slutändan ändå...

städmåndag

Idag är det tänkt att det ska vara en sån där fixardag, men orka!
Har svidat om till mjukisbyxor i och för sig...inte för att slappa utan för att råstäda utan att jeansen klämmer sönder  mig när jag kryper på alla fyra och dammsuger under soffan...men riktigt så långt har jag inte kommit än.
Två maskiner tvätt, check!
Förhoppningsvis sista julklappen, check!

jultvål, hepp!

twinkle twinkle little star

Halmstad i juletid är så mycket bättre än folk påstår, varför skulle detta bara vara en sommarstad?


jag och min cykel

Det börjar bli lite klurigt att cykla till och från jobbet


Myslördag i snön

Idag har jag sprungit runt i julstressen. Hittade Halmstads mysigaste affär Cosy Home och hängde säkert där lite för länge. Nu är det i vilket fall dags för tvåltillverkning, blir snart en jultradition.

Fredagen har börjat

Precis skaffat en fantastisk julklapp i en antikbutik här i stan. Just nu mosar jag i mig julpraliner innan det är dags för promenad med Lisa.

Tisdag gryning

Trött så in i bomben, varför vänjer man sig aldrig vid vintermörkret? Idag blir det sista danspasset jazz och jag ska hämta våra julkort...men först lite webfix på jobbet.

allt i ett

Okej jag har varit lite dålig på att hålla uppdateringen här jämnt fördelad över dagarna...
Det har hänt mycket i veckan minst sagt. Jag har valt att göra stora förändringar i vardagen vilket ha resulterat i ett hejdundrande velande, men nu är beslutet gjort och det finns ingen återvändo. I januari är jag inte längre projektingenjör utan jobbar då som designingenjör, mhm!

Under tiden har jag gått från blondie till hello kitty-rosa, lila och nu ljusbrun...Jag säger bara en sak, blek ALDRIG håret, det sliter satan, till och med på ett vikingahår som mitt. Kan förmodligen inte gå till min frisör på ett tag då hon blev måttligt frustrerad när jag sa att jag ville bli brunett igen när hon kämpat för mitt blonda hår så länge.

Igår var det årliga julbaket igång (har fortfarande inte fått ner alla sorter i kakburkarna). Jag tror vi gjorde ungefär 8 olika sorter, wienernougat, pepparkakshus, rosa skräckgodisar, chokladkola, rischoklad, mintchoklad, marknadsgodis, mintkyssar bla bla bla....

Nu är det dags för julstök innan mr. D kommer hem, då ska vi göra stan, julklappar nästa!julpyssel

Var nära på att missa bilderna från helgens julpyssel. Syrran fixade pralinbaket, mamma julgrupperna och jag tändsticksaskarna.
Rolling in the Deep

Just nu får den här låten mig att dansa


RSS 2.0