nytt fräscht utseende på bloggen

Det var dags för en blogg-makeover, tänk så mycket mer rätt det kan kännas med lite andra färger.
(Tryck F5 om uppdateringarna inte syns)

Before


After

Smultron

Sommaren kom sent, och nu har jag äntligen skördat Halmstads största Smultron.


Nemo steg 2

Det går framåt med tavlan, nu är det bara lite finlir kvar.


Körsbärsgrottor

Har en fin sylt i kylen...en sån där sylt som är så fin att man sparar det till speciella tillfällen. Därför blev det nu Black Cherry Caves, mumma!


hej världen

Förlåt att jag varit borta en vecka. Har nämligen hoppat in som vikarie på mitt gamla jobb så har varit busy life.
Det blir mycket pappersarbete om man är arbetslös, letar jobb, jobbar några timmar hit och dit.

Börjat fundera på vad jag verkligen vill jobba som. Jag tror att jag är mer kreativ än jag vill erkänna. Så har du några tips? Något skapande på gång? Alla tips är varmt välkomna.

50-årsfest i trädgården

Flaggspelet åkte fram, likaså tavelduken där alla gäster fick skapa fritt, segelduk över långbordet, fantastiskt god mat, rolig underhållning och trevligt sällskap.
short update

Det var full rulle hela helgen med 50-årsfest och snabbvisit i Jönköping. Blev dessutom blixtinkallad till gamla jobbet som vikarie. Inte riktigt hunnit vara online men det ändras säkert inom kort.

GötaKanalRock 2011

Igår blev det GötaKanalRock i Lidköping med mamma och Ann, en mysig kväll med minst sagt blandade musikaliska talanger.Ticket to Ride

Jag har efter mycket letande och funderande fått tag på spelet Ticket to Ride, och jag måste säga, detta är sällskapspel i världsklass! Som en blandning mellan den försvunna diamanten och monopol.


Reggaeonen

Träffade två gamla jobbarkompisar igår och lyssnade på lite Reggae på Rotundan i Halmstad. Än är sommaren inte över.


Kommentarer?

Ni är många som tittar in på den här bloggen varje dag, men relativt få som lämnar kommentarer. Självklart får ni smyga runt här, det är inte det. Jag hade bara blivit superglad om jag fick små kommentarer, eller åtminstone fick reda på vilka ni är?

Jut nu håller jag på att pappra in garaget inför höstens stora fest, rock on!

Peace!

Målarverkstaden

God morgon!

Frukost, check!
Myströja,check!
Ruggigt väder, check!

Det blir till att stanna inne och måla 1,5 stol idag. Sen är jag äntligen klar med köksmöblemanget. Hittade den sista av våra 10 pinnstolar igår så snart kan man dra undan allt papper som ligger på köksgolvet.

American Pancakes


Segling

Sleepwalker

I onsdags drog jag till Göteborg för lite häng med DJ. Försökte mig på att sy en klänning på morgonen men insåg att jag är en tidsoptimist då det faktiskt tar mer än 2 timmar. Vi hade det i vilket fall supermysigt i Göteborg (bilder kanske kommer senare när jag har tillgång till en dator). Det blev tapas, Melancholia och mys. Drömde dock oroligt och vaknade av att jag for upp från soffan då jag var rädd för fiskarna som simmade under mig (?) flaxade som en yr höna och stampade i golvet. I morse vaknade jag dessutom av att jag hade solglasögonen på mig,hmm.


Fantastisk utsikt över Göteborg!

Nemo

Har börjat på en tavla till en kollega. Började med att skissa i lite mindre skala för att få rätt proportioner. Hunden heter Nemo och är en superfin amstaff.


Uddebo 2011 - dom kallar det festival

I helgen var vi på 10-årsjubileumet av Mjällbofestivalen. Själv har jag bara hängt med i 3 år men det har varit ett gäng fantastiska år med underbara människor och upplevelser. Tyvärr var detta det sista året och trots regnet blev det ett bra avslut. Rock, reggae, pizza som bakas i en gammal tysk brandbil, loppis, tält, kladdkaketopping på kaffet och mycket mycket mer.en pigg duva, en trött duva"vi är vuxna, vi får göra som vi vill"

Därför blev det två kakor istället för en på Gekås och en behövlig Africana till middag.Go Hjobo

Roadtripen var härlig. Det blev rökt fisk i mängder, glass, shopping och vätternbad.


havets läckerheter

Helt mör. Inledde dagen med köksstäd, sen blev det 20 längder i bassängen. Idag inleds dessutom starten på att minimera mitt sockermissbruk, än så länge har det gått bra. Visserligen har det bara gått en halv dag men den här gången ska det funka.

Drog iväg på roadtrip i förra veckan för att visa tjejerna min hemstad. Vi började med lyxmiddag i Halmstad.
Nimis
Kvidinge loppisfynd

Arbetar febrilt med att få mina "nya" stolar vita. Stolarna är relativt grundligt slipade och nu även fått en strykning, det kommer bli fint!

Söndagshäng i parken med pinnbröd och korv


Österlen

I onsdags begav vi oss ut på en liten Skåneresa, till Österlen och hem.
Det började med en stopp vid Nimis för att senare hamna i Lund, Brösarp, bland Islandshästar, vid vacker konst, god mat, festival och mycket mycket mer.

RSS 2.0