Navid Modiri

Jag är en stor nybörjare vad gäller porträtt men jag tycker faktiskt att den här teckningen blev riktigt okej. Min insats i veckans torsdagstema blev Navid Modiri. En man som inte bara skapar vackra toner utan även använder det svenska språket på ett finurligt sätt.


Torsdagstema

Tänkte vara med i veckans torsdagstema. Funderat på det ett tag men aldrig fått tummen ur. Eftersom jag är helt grön vet jag inte om man får börja på skissen redan innan torsdag, men den här veckan blir det så. Håll tillgodo. Tema: min favoritkändis.


Det blev visst tre till

Åh vad jag önskar att jag fick göra sådant här hela dagarna. Inte spraymåla lampor men pyssla, vara kreativ och skapa vackra saker. Pyssel gör mig lycklig ända in i själen.


Bilsafari och lite pyssel

Började dagen med att i regn och rusk cykla till Peugeot. Provkörde några bilar och kände mig mer förvirrad än tidigare. Jag är i behov av en bil men har inte den blekaste aning om vilken. Det här blir ett projekt jag får fördjupa mig i. Bakade lite sirapskakor och målade lite efter att "Hesa Fredrik" skickade alla Halmstadbor inomhus. Tydligen på grund av en större brand i Oceanhamnen.


Är det redan fredag?


Helg med mamma och syster

Tacos, rabarberpaj, rödvin, sömn, tända ljus, paket, överraskning, biltur, drejkurs, ostfabrik, fiskrestaurang, landet, godis, fika, hussafari, indiskt, filmmys, John Blund, shopping, loppisfynd, sötsaker, fix, lasagne, guldfärg. Mer än lyckad helg!


Jordglob no.2

Efter jobbet idag for jag hem i ilfart. Morsade på grannen, kastade in tvätten i maskinen, upp på cykeln, hämtade medlemskapskortet för höstens filmklubb, för att slutligen baxa in mig i en kollegas Volvo. Stans godaste sushi, trevligt umgänge och lite äppelpaj senare fortsatte jag kvällen med städning och förberedelser inför morgondagen.

Jordgloben fyndandes igår på Byring och Bråte för 25:-
Den satt i en ful plastställning som det stod Sparbanken på eller något liknande. Nu fick den en hedersplats i köket utan plastställningen.


Elliott

Efter jobbet åkte vi för att spana in lite bilar. Funderar faktiskt på att köpa min alldeles egna och faktiskt första bil. Jag har haft körkort i snart 8 år men aldrig haft en helt egen. Ja, vi får helt enkelt se vad som händer. Därefter träffade jag en kompis för att göra veckans loppisfynd på underbara Byring och Bråte. Hittade en jordglob, en dörrknopp och en bok. Har du läst den? Vågade bara läsa första meningen på bokens baksida men tänkte inte förstöra den magiska framsidan på boken och köpte den helt enkelt utan att fundera. Hittade även tre industrilampor. Har redan fem likadana som hänger i vårt kök men kunde ändå inte låta bli de sista tre. Lite junta efter det med stickning och chokladfika och dagen var egentligen komplett. Kvällen var däremot inte över där. Väl hemma förbereddes en Englandsresa för min sambo med vänner. Så nu inser jag att klockan är närmare ett och jag ska upp om fem till sex timmar.


Höststädning

Tänk vad en ren bokhylla och lite färgglada gardiner kan göra skillnad. Jag är förresten av den typen att jag sätter mina böcker i färgskala och inte efter författare, lite nördigt jag vet...


Namnkalas med tårta och presenter

Idag var vi på ett trevligt namnkalas för min sambos guddotter. Millas mamma och pappa hade gjort superfina tårtor dagen till ära.


Kulturnatt

I lördags var det dags för Halmstads bästa event, kulturnatten. Sång, dans, teater och olika uppträdanden fyllde staden.


Västerbottenpaj deluxe

Med lite trattisar och gräslök blev det en riktig delikatess.


Vattenskräcken

Pedagogiskt eller tvång? Åtta tassar fick prova på att promenera i vattnet och det gick förvånansvärt bra.


Bebopalulafestivalen 2012

Som att resa tillbaka i tiden, underbart!


RSS 2.0