Egengjort Strössel

Hackade mandlar och hasselnötter, kokosflingor och mörk choklad. Fungerar även superfint tillsammans med müslin på frukostyoghurten.


Ett nytillskott i sminkväskan

Gel Eyeliner. Jag var skeptisk till en början. Lyckad produkt? Svar ja!


När man bara ska toppa lite grann

Jag gjorde det fatala misstaget att bleka mitt hår för ungefär två år sedan. Jag har sedan dess försökt låta håret växa sig långt och bli av med den gula tonen. I fredags var jag hos frisören för att "toppa lite" och ta bort det värsta. Det värsta var tydligen rätt mycket och en decimeter rök. Till en början trivdes jag inte alls i min frisyr och jag upplevde frisyren snarlik med Agnes i Fucking Åmål. En frisyr som var mer okej för 14 år sedan då filmen kom ut. Nu känns det bättre men jag saknar fortfarande längden.
 

Hej Världen

Det har varit hejdlöst kyligt här på bloggen ett tag. Bloggappen har strulat på min telefon, datorn har strulat (och gör det fortfarande) och det har varit sådär allmänt trist att ta tag i allt. Strunt samma, jag gör ett försök så hoppas jag att ni håller tillgodo.
 
 
 

Balettdansösen


Fruit Loopes


Melonkonst


Monte Carlo, Monaco


Sötma, böcker och fynd


Nice Ville


En lång och välbehövlig semester

Vi har sett oss om lite i Europa de senaste veckorna. En stor anledning till bloggens svala uppdatering. Det blev en sväng på franska Rivieran, en tur till Italien, Malta och Spanien.


RSS 2.0