Glada Hudik-teatern

I lördags var jag på en föreläsning på Tylöhus med Pär Johansson från Glada Hudik-teatern. Han höll ett fantastiskt givande, rörande och skrattfyllt föredrag om hans liv, skådespelarna på dagcentret och om oss "normalstörda".
Får ni chansen att lyssna på en av hans föreläsningar, ta den!
I vår går spelfilmen Hur många lingon finns det i världen, jag tänker se den, gör det du med!



Pfaff körde hårdträning

När jag ändå var i fullfart vid symaskinen igår så passade jag på att sy några nya örngott av ett undangömt IKEA-tyg. Lyckades dessutom göra två prickiga kuddar, laga ett par jeans och "sy bort" en tråkig bananfläck som inte gick bort i tvätten.


nål och tråd

Igår tog jag tag i min rysligt fula klänning/rock jag köpte på Myrornas för några veckor sedan. Planen var att göra den söt och personligen tycker jag att den blev rätt ok.


Familjehunden

I veckan som varit har jag gjort ytterligare en tavla som numera hänger i Expohallen på mitt jobb.


copyright © Callies Lounge (the Skeleton Manager)

Focaccia

Idag fick jag för mig att testa en focacciamix. Smidigt att slippa måtta mjölet men annars blev det nog inte så värst effektivt. Det tog väl cirka två timmar från start till slapp i soffan med bröd och marmelad, men gott blev det! Blev dessutom ett gäng hemgjorda lyx-knäcke och marknadsgodis...




Sweet tooth

Igår kväll blev det pannkakor för hela slanten... Och en ny (apsnygg)väska från Åhléns för 50:- Bra torsdag! Idag blir det ett stort jobbevent så jag borde gå upp NU och sluta snooza omgående, idag blir det full rulle!

Längtan

Jag behöver våren och bara axlar. Tunna skor och vida klänningar.



Tidig måndag

Fortfarande helt slut efter en härlig helg i Jönköping. Snoozat i en timma men borde göra mig lite piff idag eftersom det är fotografering på schemat...

origami

Nu har jag testat boken jag fick av min syster för något år sedan, jag kallar den "vika-papper-boken". Det blev en julstjärna, så tyvärr åker den med julpyntet ned i källaren. men nu blir julen 2011 tjusig i alla fall!


Gryning

Det är så fruktansvärt Najjs att låta klockan ringa vid 6 för att sen bara ligga och fundera. Dessutom slipper jag cykla halvmilen på raksträckan till jobbet idag, lyx.

Söndagsmys

Nerstoppad under en tung pläd i min stora "fatboy-säck". Läser hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, jag är nöjd... ...dessutom väntar film och ben & jerry...

färg färg färg

Ursäktar uppdateringen av noll bilder. Väntar fortfarande på blogg.se påstådda julklapp med app till telefonen så man kan blogga on the go...

Har jobbat mina första fem dagar på nya jobbet och jag måste säga att jag är mäkta nöjd med mitt val. Idag har jag haft en helt fantastiskt rolig dag och jag har nog aldrig varit så lycklig på ett jobb tidigare! Jag förklarar inte så mycket mer än att jag har ägnat fredagen åt inredning och formgivning, I LIKE IT!

Dag 3

Det tar på krafterna med nya vanor. Idag är det dag tre på mitt nya jobb och det känns så fantastiskt bra ( även fast det just nu är korvstoppning av information och jag totalt tokdäckar efter jobbet). Eftersom man får så lite tid tillsammans efter jobb så har jag börjat med att gå upp vid 6 för att fixa med allt jag inte pallar eller vill fixa efter jobbet. Får se hur länge man orkar vara såhär flitig. Vill att att alla bussar och tåg ska skärpa sina tidtabeller så jag får hem min kärlek i vettig tid...

helgen i korthet

4 dagar av långledigt har inte resulterat i så värst mycket duktigt. Hela fredagen gick åt storstäd.

Var på Dop i Borås igår, väldigt trevligt men åt way to much sugar! Resulterar i att jag är gotte-sugen hela dagen idag...dumt det där med socker-avvänjning. Slöat mest hela söndagen men det ska man väl få göra ibland det med!

Imorgon är det första dagen på nya jobbet, pirrigt!

Good people

Glada människor gör mig så varm i själen!
Smet in på Kicks en snabbis för att skaffa en ny Blush. Där träffade jag på en fantastiskt trevlig tjej som det visar sig gör oerhört vacker nageldesign (mirlidnailart). Hon var vänlig och berömde mina dock så risiga leo-nails (som för övrigt mina arbetskamrater tycker ser ut som ett ko-mönster, hrm). Glad blev jag i ala fall och jag kom hem med en vinterfräsch blush.





somliga kallar honom farfar

Jag kunde aldrig ana vad som låg i den stora bruna lådan...att jag har fått en egen "Åke" som modell till mina skeletttavlor är helt enkelt fenomenalt!



love you


okontaktbar

Igårkväll blev det lyxmiddag på Verona med både för och huvudrätt. Scampi pirri-pirri och anka.
Pengar och mobil hamnade i Lisas väska, vilket resulterade i att jag självklart glömde bort det där. Så just nu känner jag mig en aning handikappad utan någon kontakt med omvärlden förutom bloggen :)
Uppe med tuppen, snoozade till 06:17 och nu har jag börjat storstäda.



2010 i bilder


Januari - Skidåkning med släkten i Hestra, Symaskinen brann upp, Avatar gick på Bio, vi ordnade en sjuhelsikes nyårsfest.


Februari - Möbelmässan i hufvudstaden, sydde en hamburger-klänning till syrran, fick fina grejer från USA, gjorde egna donuts, började löpträna.


Mars - Börjar jobba som projektingenjör, Daniel fyller år, vi drar till Göteborg, kollar slagsmålsklubben, ser Alice i Underlandet (3D).


April - Årets första grillkväll, Ambjörnarps långpromenad, Häng i Köpenhamn.


Maj - Grisfest på Västra stranden, släktmiddag i småländska bokskogen, Joe Labero show i Älmhult.


Juni - Midsommarfirande på Hven, får dille på prickigt.


Juli - Kalas, jobbar på Nelly High Heels party, flyger till Gdansk, tar färjan till Hästholmen.


Augusti - Springer midnatssloppet, Mjällbofestivalen, hittar en kattungen på jobbet som får flytta till katthemmet.


September - efter en smärre miss blir jag megablond.


Oktober - Skapar en pirat, plockar svamp, hänger i Hjo.


November - dra på turné till Göteborg och Linköping.


December - Går från blondie-blond till hellokitty-rosa till naturell-brunett, beslutar mig för att håret får vila,blir kär i en minigris, har mysig nyårsmiddag med quiz och spel, åker pulka i mördarbacken och hoppar från taket, säger upp mig från mitt jobb.

Ett fantastisk år med fantastiska människor, nu gör vi 2011 lika bra!

H2O

Jag är totalt mosig. Har "morgon"-simmat i 45 minuter med Lisa och nu ligger jag uppkrupen i soffan. Kommer inte ta många minuter innan jag slocknar...

sista dagen som projektingenjör

Det var med ett visst vemod jag gick från jobbet idag... Idag var nämligen min sista dag som projektingenjör.
Jag kommer sakna mina kollegor till tusen men jag tror nog att det kommer bli bra på mitt nya ställe. Nu ska jag istället jobba som designingenjör, vilket jag faktiskt är utbildad till. På måndag börjas det, men först blir det tacos med Alex!


Fick en enorm blomma av jobbet, vacker!

Tidiga morgon

Tänkte gå upp samtidigt som kärleken och göra något duktigt innan jobbet, men det är svårare än man tror såhär dag tre då klockan ringer tidigare än vanligt. Det är varmt och skönt i sängen, dessutom är hela 1,80 meter just nu Mina, vem vill gå upp då? Kanske borde hålla trenden och städa badrummet eller något liknande...yes, let's Do it!

kärleken till markers


African Tunes

Sitter uppkurad i soffan efter ett gött afropass. Inlindad i en pläd, te i magen och Bond på tvn, rätt nöjd med tillvaron. Imorgon ska ja gå upp tidigt och baka en "tack-för-mig-tårta", bara två dagar kvar på jobbet...

neon lights


Julkortet 2010


let´s get arty


leopard

Har i helgen roat mig med att göra kladdiga leonails




the skeleton manager

Nu är tranan upphängd hos mamma


dagen då vi hoppade från taket




viktor

Jag har lite svårt att släppa den där minigrisen...



RSS 2.0