äppel päppel pirum parum

Igår hängde jag ett äpple runt halsen och satte rosetter i håret



bling bling

Halsbandet hittade jag först, och ringen prackade Jay på mig...fantastiskt fina är dom tillsammans! Helt klart nöjd!




helgen

Jag skulle plugga i helgen var det ja...

Det blev att vi gjorde fetaostfyllda biffar och egna potatischips. Lite kalas och storstäd på kontoret också.




Tårtan vi tog med till inflyttningsfesten/födelsedagskalaset

regn + is = halka

God morgon!

Sitter i skolan och gör ett tappert försök att öppna några simla pdf:er...men icke!
Hur svårt kan det vara att installera adobe på en högskola? tydligen enormt...
Eftersom jag har noll tillgång till att installera program på skolans datorer får jag snällt vänta...

Jaja, tittar på min tjusiga ring som Jay fick mig att införskaffa igår...blir lite gladare :)

09:07

snooze snooze snooze snooze.....snooze
Nu är jag i alla fall i skolan, en timme senare än planerat men det funkar det också. Dags för plugg-plugg så att man kan dra hem vid lunch och springa lite i halkan.
Undrar dock lite vad som hänt idag, inte en kotte i bygget, och helt knäpptyst är det.

förresten, en Engelsk Bulldog vore fint! Kolla in den där Moltas, sötare finns nog inte! Synd att tiden inte finns till bara...

Italienska böcker i Catia V5


Visualiseringsprojekt

Sitter i skolan och försöker mig på ett visualiseringsprojekt...Det var och Är ruskigt roligt men om resultatet blev så bra rent inredningsmässigt veti-katten!



en ganska vanlig måndag

Jag har haft en flitig dag med både OS-hockey, lyxfrukost, träning, skola och fixande...men såhär på eftermiddagen tappade jag tempot....Ja det är fortfarande eftermiddag, eftersom jag sitter 18:55 och skriver på skolarbete...uscha


Kalaslördag

Vi trotsade vinterovädret med Klass-IIvarning och gav oss uppåt landet igår. Det är lite lustigt när man inser att Halland lagt några futtiga ören på snöskottning medans Västra Götaland fokuserar på att tömma gatorna på snö varje halvtimma. Precis vid landskapsgränsen var det som att åka från knölig kullerstensväg till fina "sommar-vägar". Tur vi hyrde bil och inte åkte tåg då allt tydligen var inställt igår.
Det blev tapas på kvällen, mumsig kalas-mat! Ska lätt göra det hemma nån gång inom en snar framtid!


the to-do-list


Stockholmsshopping

Skaffade en söt klänning i Stockholm...och självklart två par nya glasögon (BikBok-glajjor, så dom var knasigt billiga)


tisdagsfirande

Igår var en väldigt speciellt dag, så jag firade detta med att köpa fina tulpaner och städa lägenheten. Sen att jag köpte lyxglass som stannade i frysen var kanske lite onödigt...






trevligt paket på posten

Paketet som jag fick hem från syrrans fantastiska vän är nästan förbrukat....eller i alla fall the skittles. Knasigt mycket E-ämnen och annat jox men goda är dom!


kreativitet

Jag lovade att visa projektet som jag höll på med i förra veckan. Det var en födelsedagspresent som uppskattades skarpt! Jag tycker man ser direkt vad det är, fast inte lika uppenbart för alla har jag förstått...


the smörgåstårta

Jag har världens bästa pojkvän, sambo, heting-manne. Jag kan säga såhär...det är rätt gôtt att få hemmalagad smörgåstårta tillverkad med kärlek när man åkt buss en hel dag.


Hej Halland

Stockholm var toppen! Hittade på en hel drös med roligheter. Fast nu är det skönt att vara hemma ändå. Synd bara att alla måsten kryper sig på och stressen infinner sig igen.


Stockholm och Möbelmässan

Idag åker jag på Stockholmsweekend och Möbelmässan med Puff! Woho (bortsett från över 7 timmar buss)...


tandläkaronsdag

Höga vuxenpoäng till mig! Jag har varit hos tandläkaren idag...frivilligt...
600.- minus bidraget gick det på...dessutom hittade dom ett hål som ska lagas för 1000.- Jippie vad kul! Smakar det så kostar det...eller, va?! näe, usch! Det gjorde ont både i munnen och i plånboken!

Argh...men men, nu har jag köpt extra super duper soft tandborste och en hink med skölj!


Hemlagade Donuts

Godmorgon!
Här kommer några fina bilder från vårt Donutsbakande igårkväll! Ett tips är att inte göra för stort hål i mitten. Vi använde en glassbägare för att göra yttercirkeln och ett snapsglas för att göra innercirkeln, därav den stora likheten med en lökring :)








more donut stuff

När jag ändå är inne på Donut-spåret (det börjar närma sig lunch och jag är galet sockersugen...)


Donutrecept

Hittade ett mumsigt recept på hemmalagade Donuts, kanske dags att testa sina bagarkunskaper...


nytt bling bling

Skaffat mig lite nytt bling, inte kokosnöten alltså...
Var mest inne på ringen men tjejen i butiken sålde in mig på armbandet också. Vad är det med mig och döskallar egentligen?


sipaah är snarare sipuäehhhhsch

Nu har jag städat skafferiet, duktigt! Sorry syrran men jag slängde Sipaah (best before 2008). Kan däremot inte minnas att dom var så goda innan heller...
För er som inte vet vad Sipaah är så är det sugrör med smakkulor i som gör att mjölken smakar gummibanan eller plastjordgubb....hmm, gott? Nej.


Rösta på Michelangelo och Marge

Nu är jag med i Buttericks Maskeradtävling så in och rösta på mig är ni snälla!
Tävlingen hittar du Här

Rösta på "rätt" Teenage Mutant Ninja Turtle och Marge Simpson :)





från fem till nio km/h

För ungefär tre veckor sedan bestämde jag mig för att bli en hejjare på löpning. Jag varken orkade några längre sträckor eller höll en rimlig hastighet. Jag luffsade fram som en trött barbapappa. (okej, barbapappa är söt...men det var knappast Jag när jag sakta tog mig framåt i 5km/h) Nu har jag börjat tycka att det är riktigt roligt att springa. Än så länge är det inga ofattbara sträckor jag springer, men jag ökar och det går bättre och bättre. Så igår gick jag och babe till stan för att skaffa riktigt proffsiga löparkläder. Byxorna är så sköna att jag skulle kunna ha dem som mjukisbyxor!


århundradets fulaste projekt

Jag håller på med ett projekt...ett fantastiskt roligt och oerhört fult projekt. Jag kan tyvärr inte visa det nu, men jag lovar att det kommer om ungefär en vecka! Det är värt att vänta på, JAG LOVAR! :)

callie ♥ anyhow.se

Kära Jay har visat mig världens vackraste inrednings- och plock-sida.
anyhow.se har fantastiska möbler, prylar och smycken. Ta en titt vettja!


bullterrier

Åh vad jag vill ha en hund, speciellt en bullterrier, fulsötare hund får man nog leta efter...men men, jobb och villa först kanske?


den fula muffinsen

sjukt god ful muffins direkt från micron med smält frosting och sprinkles. Tur det ska "blandas-i-magen" ändå :)


ta vad du vill & information


BRAVO-felet

Jag absolut älskar BRAVO-juice, men idag upptäckte jag ett grafiskt fel...lite skrattretande är det allt. Kolla in mangon...glömt att frilägga något där kanske? Eller så var mangon busy den dagen och kunde helt enkelt inte ställa upp på fotot.


my weekly sushi

Okej jag är en sucker för sushi! Ju mer jag äter det desto mer vill jag ha! Idag tillagade vi den hos Jay, och jag måste meddela att sushi-kitet man kan köpa på ICA var nära en bluff. Massor av ris men knappt någon soya alls. Engångspinnar och knöliga nori-papper. Tur vi sprängfyllde våra rullar med både ris, "skaldjur", avokado, gurka och sesamfrön! Så ska du göra egen sushi... köp delarna separat eller gå in i en asiatisk butik och be om hjälp (var bara beredd på att du får gå hem med många prylar...)


PH: Jay

RSS 2.0