Tjejhelg i Jönköping

Direkt efter jobbet tog jag bilen för att köra till Jönköping. Nu har vi hunnit en pampig middag på twin city för att senare stupa i säng som ett gäng pensionärer innan midnatt.


Ferrari

Nu börjar nästa tavla bli klar. Kombinerade denna med olja och det fungerade ganska bra.


Origami

Jag har alltid tyckt att origami är imponerande så jag bestämde mig för att lära mig en figur. Först efter fyra tranor började jag få kläm på det.


Stickat soffmys

Efter 20 längder i bassängen och några maskiner tvätt är det dags för soffmys med tjock stickad tröja, halsduk och pläd.


Snabb frisyr vid stressiga morgnar

På något mystiskt sätt blir morgnarna alltid stressiga, så idag svängde jag upp håret i en låg rulle i nacken, en liten rosett och voila!


Gunnar

När det är svårt att sova brukar jag umgås med Gunnar. Än så länge är han en mysig farbror och jag hoppas att Bob inte ändrar på det


Äntligen blogg.se-Appen är här!

Som jag har väntat och sökt i app-butiken var dag sen i julas. Nu äntligen är den här så då får man ju inte göra annat än att testa.


klorvatten och igelkotten

Efter jobbet cyklade jag direkt till simhallen för att ta mig an några nyttiga längder. Hittade en söt igelkott som tyvärr blev lite pixlig i telefonzoomen.



sushi i Helsingborg

I söndags tog vi bilen för shopping i Helsingborg. Det blev inte ett enda klädesplagg men desto fler canvasdukar, så nu ska här målas.


Nu börjar hösten i Halmstad likna något


Flash mob

Idag utförde vi en mindre flash mob i Halmstad. Vi dansade till Beyoncés Move Your Body. Vilket resulterade i att jag började leta andra flash mobs på youtube och hittade den här. En flash mob kan inte bli mäktigare!


Gungstolen fick åka på cykelsadeln

Idag måste jag ha varit en syn för alla Halmstadbor. Jag skulle bara ta en liten sväng inom Amnesty för att köpa en lampa. Det resulterade i att jag köpte två lampor som fick åka i cykelkorgen och en stor gungstol som fick "sitta på cykelsadeln". Därefter återvände jag för att köpa ett soffbord i teak. Jag kan inte säga annat än att händerna är möra och att det inte blev någon vanlig träning då jag anser att kånka på en gungstol och ett soffbord är träning nog. Jag slänger in handduken och säger godnatt.

Russin

Har gjort mig en nötmix att mumsa på när blodsockret faller, det får mig onekligen att tänkte på Trolles Trafikskola.




fyller lägenheten med blocketfynd

Planen var att jag skulle springa efter jobbet men det blev till att köpa en bäddsoffa och tvätta istället. Jag skyller lite på spöregnet också. Imorgon får jag en inneboende så det ska bli kul att se om bäddsoffan är till belåtenhet.

exploderande ljus och timtal i soffan

Då var nästan den här helgen redan till ända. Det blev finbesök av Daniels föräldrar i lördags med en gottig lunch på Börjes följt av soffhäng. Det mest fartfyllda i helgen var när mitt fina vaniljljus exploderade. Det for splitter, stearin och eld åt alla möjliga håll. Som tur var satt ingen i skottlinjen. Idag gav vi oss efter allt slappande ut på en långpromenad på berget där jag passade på att plocka ekollon.




välkomnar hösten

Idag fick jag gå hem tidigare från jobbet så det blev en sväng på stan, lämna tillbaka en tröja och skaffa ett par nya löparbyxor. Plockade även lite rönnbär röda bär, som jag trodde var rönnbär, på vägen hem. Hunnit med att baka kärleksmums och två limpor med cashewnötter och pumpakärnor. Jag hann dessutom med att måla mina nya lampfötter en sväng. Effektiviteten är på topp så nu blir det en löptur innan min kära sambo kommer hem.




idag gick jag upp innan solen

God morgon alla underbara!
Idag är det torsdag, fina torsdag! Planen är business lunch med några fina tjejer, det ska bli kul att slippa den äckliga matlådan och samtidigt få trevligt sällskap.


hittade kantareller i frysen


tomaterna är skördade och solar i fönstret


kvarteret

Hittade ett fint tyg på Lagerhaus som fick bli gardiner i vardagsrummet.



musten från vår Skåneresa i somras är provsmakad, underbar!


foten är målad och skärmen är sydd



fått dille på fula lampor att göra om




Hög knut

Lite extra krut idag på frillan, det blev en klassisk "Donut" som blev jättefin till mitt omsydda second hand-fynd


glassfrossa

Det är väl nästan en självklarhet att frossa i glass när man har hela lägenheten för sig själv.


och så var äpplet helt igen

Har äntligen lagat mitt trasiga halsband, nu går äpplet att öppna och stänga igen. Jag fick många roliga tips på jobbet idag om vad jag skulle kunna gömma inuti. Det bästa var nog ett geléhallon om blodsockret skulle falla.



Idag kom vinsten på posten

I somras vad jag med i en tävling på P3 och lyckades vinna ett datorfodral från programmet Mammas Nya Kille, hur bra är inte det? Jag tror att kärleken blev extra glad att jag adresserade vinsten till honom. Synd bara att jag har en laptop och han en stationär, men vi får dela broderligt.



1000 inlägg

Insåg att detta var det ettusende inlägget på bloggen. Om det betyder att det här inlägget är lite mer speciellt än mina tidigare så vill jag dedikera det till min passion, pyssel.




snyggt omslag

Hittade en grymmesnygg LP på mässan också, såhär i efterhand ångrar jag lite att jag inte köpte den.


Skivmässa i Folketspark

Hittade lite fynd idag på skivmässan i parken, den första mest för att omslaget var så rysligt snyggt.




Omsytt second hand-fynd

Hittade en second hand-klänning på Myrornas som, efter en tvätt och en operation genom symaskinen, blev riktigt trevlig. Från vad-lång till puffig ballongkjol och mycket trevligare längd.


skräckis och nostalgi-popcorn

Igår blev det skräckfilm och en skål med kastrull-popcorn, fina fisken det!

lukta-gott-påsar till garderoben




lördagsfynd - hösten är räddad


När sambon kollar fotboll syr Callie en klänning


gammalt blir nytt

Jag berättade ju om det gräsliga fyndet jag gjorde i förrgår på Amnesty. Lampan kostade 60:- och hade en oerhörd potential, se så fin den blev.


full rulle i tomteverkstaden

Godmorgon!

Idag har jag tusen projekt att genomföra. Igår gjorde jag bland annat ett gräsligt fynd på Amnesty Loppmarknad som jag ska renovera om. Bilder kommer garanterat senare...

Så nu börjar dagen!!

RSS 2.0