bloggbromsen

Suckar djupt. Blogg.se har bytt någon slags plattform/server vilken förmodligen påverkar appen och hindrar mig från att blogga. Min dator har dessutom ballat ur igen, eller jag misstänker att den aldrig blev bra efter den servicen han/hon fick tidigare i vår.
I vilket fall påverkar detta inläggsvolymen men jag hoppas att ni håller till godo.
Just nu ägnar jag min tid åt att baka då jag snart fyller...äldre...och tänkte att det är bra att ladda förrådet om någon skulle bli sugen på kalasfika. Någon slags cheesecake med banan och snickers står i ugnen, håller tummarna.
 

Intensiv helg med loppis och finbesök

Ja här har det inte hänt mycket. I min agenda har det varit desto mer aktivitet. Jag fattar mig kort. Bästa systern på besök, loppmarknad, syjunta, gekås, Jönköping, släktkalas, bakluckeloppis, finans. Lyckad helg!

 


Går som på moln


Otrevlig överraskning

Hur besviken blir man inte när badrummet ser ut så här när man kommer hem?
Jag storstädade i flera timmar i helgen men efter en ventilationsinspektion idag var tydligen städningen till noll nytta. Inte så förtjust i "byggubbar" just nu.


John (Blund) och Ozzzzzzzzzi

Vissa bara har det. Att sova vackert, gulligt och stillsamt alltså. Eller så kan man smacka med munnen, rycka med benen, visa tänderna och hänga med tungan, det fungerar det med.


En liten liten groda i strass

Jag tror att jag fick den här broschen när jag gick på lågstadiet. Den passade fint en finfredag som denna.


Mormorsrutor

Lättare än vad man faktiskt kan tro. Gjorde min första ruta idag men tänkte inte göra en klassisk filt utan fortsätta rutan till en stor kudde.


Dagen då jag blev lite mer tant

Ibland är det bra göttigt att städa. Speciellt när man upptäcker att det är supersunkigt under diskstället. Jag blev en aning förälskad i Svinto idag.
Senare på kvällen åkte den prickiga klänningen på och jag begav mig till syjuntan för att lära mig virka. Lika mysigt som vanligt, men jag insåg just precis att jag nog blivit en väldigt ung tant.


Dammsugare med en annorlunda touch


Inlinespremiär och jeansrensning

En vinglig men härlig tur nästan hela vägen till Tylösand. Hann även med att rensa bland mina jeans. Eller rensa och rensa, märkte i alla fall upp jeansen med deras dom.


Heja Sverige!

Idag firar vi att Sverige är ett så vackert land med härlig natur, trevliga människor och god mat. Hos oss började vi med lyxfrukost.


Efter regn kommer solsken, eller efter svett kommer spa.

Unnande mig lite lyx igår. Hårinpackning och sånt som hör till på en minifredag.


Sommarblommor och frätande kranvatten

Nu ska det tydligen gå att dricka, duscha och tvätta i vattnet igen. Igår var vattnet frätande så alla Halmstadbor bunkrade vatten. Det kändes en smula märkligt att borsta tänderna i bubbelvatten.


Räkfrossa


Bananpannkaka till kvällsmat

En fin vän tipsade om ett superrecept, bananpannkaka. Jag har redan lagat det till frukost flera gånger men nu avancerade vi till en sötare upplaga.

En pannkaka:
1 ägg
1 mosad banan
ca. 1dl havregryn, eller efter tycke och smak
Mixa eller rör ihop och stek i en stekpanna.
Tillbehören är valfria.

Vi kastade i lite vaniljsocker, kokos och kakao den här gången.


En kollega fyllde 2 år

Hon fyllde 2 år på företaget. Det firades med 3-sorters kaka. Vem var lycklig? Jag var lycklig. Kaka är min grej.
Kvällen avslutades med Afterwork i Halmstad.


Sydde en kjol eftersom jag var på dåligt humör

Världens bästa lyckopiller, pyssel. Jag blir lugn i själen av att få klippa, klistra, sy, måla, skapa.

 


RSS 2.0