Snabbrepris av helgen

Jag har haft en fantastisk helg som inleddes med julbord på Tylöhus och fortsatte med julmys i Växjö. En trevlig trip till Ljungby med uppstigning i ottan, för att nu sitta på en buss till Markaryd. Det kändes lite underligt att gå upp 0445 för att ändå behöva ta ledigt 1h från jobbet.

Jelly beans

Nu sitter jag på tåget hem till min stora Kärlek. Det har varit en spännande trip till Köpenhamn med trevliga nya kontakter och god mat. Må hända att vi hade siktet inställt på skålen med jelly beans lite väl mycket...men nu blir det till att röja upp allt skräp på hemsidan.

Webbkurs i Köpenhamn

Det är ett himlans massa resande på min agenda. Just ni bär det av mot Köpenhamn för en webbkurs. Har gått och blivit ansvarig för hemsidan på mitt jobb så nu är det dags att lära sig systemet.


Update: Flådigt hotellrum, hell yeah!


Halmstad nästa

Jag har haft en fantastisk helg både i Gbg och Linköping, oerhört intensivså nu känner man sig dock lite mör. Blev till att ändra i reseplanerna och ta swebus hem istället. Längtar efter världens bästa sambo men är inte hemma för ens sent ikväll.

Mot Linköping

Eklandagatan fick spö, nu har jag gjort vinterns första snövurpa. Sitter för tillfället på Sveriges absolut fetaste lyxbuss med stora fåtöljer. Det finns dessutom både varm choklad och trådlöst internet i anslutning.


Update: Ost & Vin på menyn, tjejerna gör stan farlig. Väldigt glad i att bästa Lisa hängt kaninen på väggen!
Roadtrip

Sitter på bussen mot Göteborg. Är så glad att jag skaffat en ny mobil så att man kan surfa på resan. Är mindre glad i att jeansen är blöta av snöslask och "Gott-och-Blandat-illamåendet" tränger sig på. Men vad gör det när busschauffören spelar final countdown och helgen precis har börjat. Snart blir det date med DJ och Oscar.Dancehall

...en danstil jag verkligen kan rekommendera om man vill bli mjuk i kroppen och freaka loss till musik. En kvällskurs annordnad av folkuniversitetet. Bara 3 ggr kvar, men blir det i vår så GÅ, man märker inte ens att det är träning!

good morning världen

snooz snooz snoozzzz

dags för frulle och höstmörkret

tuff brud i lyxförpackning

"Så mycket bättre" är det väl ingen som missat?

Lyssna på Petters tolkning av Lill-Babs, störtskön!!!lite socker på

multitasking i köket.

Havreflarn och chokladbollar, blir soffläge och sockerkick på hög nivå ikväll!

Life is sweet

En helt (o)vanlig lördagkväll and we are going crazy with ink.hoppla

Det känns som att jag är inne i en tentavecka...fast på jobbet...och den här veckan blir till månader.
Övertid idag och det blir nog till att gå in tidigare imorgon, ska försöka att inte snooza.

synden straffar sig

Helgen har varit toppen med långpromenad i skogen där det lektes lekar och var hoolabaloo. Men nu är det måndag och då vankas tvätt, städ och sånt där mindre kul.

Ullared

Igår tog jag ledigt från jobbet för att åka på tjejresa till Gekås, blev helt klart lyckat! Nu är julklapparna snart klara :)vatten som vatten

Simma i 1h check!

Dags för mysepys i varma kläder, höll på att regna bort påväg hem från jobbet.

vanlig måndag

Nu känner man av hösten på riktigt, det är mörkt när man drar till jobbet och mörkt när man kommer hem. Till råga på allt krävs det en limegul väst, pannlampa och vantar i löpspåret.
Hunnit med att lämna PFAFF till symaskinsdoktorn så hoppas på att få tillbaka den som ny!

RSS 2.0